Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Neurochirurgul Leon Danaila deschide lista pentru Senat a PNL la Bucuresti

Postat la: 24.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Profesorul universitar Leon Dănăilă, medic primar neurochirurgie, va deschide lista de candidați a PNL București pentru Senat. Pe aceeași listă apare și analistul economic Florin Cîțu, în timp ce Adriana Săftoiu este primul candidat pentru Camera Deputaților, secondată de ex-ministrul Eugen Nicolăescu.

Spre deosebire de lista de candidați pentru Senat, cea pentru Camera Deputaților are pe primele poziții doar oameni politici, începând cu prim-vicepreședintele PNL București, Adriana Săftoiu, și continuând cu fostul ministru al Sănătății Eugen Nicolăescu. Pe locuri eligibile mai sunt plasați deputatul Ovidiu Raețchi, fosta șefă a Autorității pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice Cristina Trăilă și deputatul Florin Alexe. Pe lista de candidați apare și fostul ministru (al Mediului, apoi al Muncii) Sulfina Barbu, dar pe un loc semi-eligibil.

Leon Dănăilă are 55 de ani de profesie neintrerupta. Nu e pensionat la 83 de ani, inca opereaza pe creier. A studiat la New York neurochirurgia pe creier. E considerat un spirit novator al domeniului neurochirurgiei mondiale. Deţine 18 brevete de invenţie şi 10 de inovaţie. Absolvent al Facultății de Medicină din Iași (1958) și al Facultății de Filozofie-Psihologie din București a ocupat prin concurs în anul 1991 postul de profesor neurochirurg la clinica II Neurochirurgie al Universității de Medicină și Farmacie "Carol Davila" din București, iar în anul 1992 cel de profesor de psihoneurologie la Facultatea de Psihologie a Universității "Titu Maiorescu" din București.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE