Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Stenogramele PNL de la Bistrița. Ce spune Vasile Blaga despre declarațiile lui Atanasiu

Postat la: 11.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Copreședintele PNL, Vasile Blaga a declarat că nu i-au căzut bine cuvintele spuse de Teodor Atanasiu, dar că pentru binele partidului va trebui să treacă peste acest moment și să ducă mai departe proiectul pe care l-a început cu Crin Antonescu și cu Klaus Iohannis.


"Şi eu, şi domnul Iohannis, şi domnul Crin Antonescu am pus foarte mult suflet în acest proiect. Nu a fost o plăcere să citesc acele stenograme. Mă bucur totuşi că şi în acel context au apreciat aportul PDL. Este un moment peste care trebuie să trecem, să învăţăm din el. Nu aş vrea să vorbesc despre ce am discutat în şedinţă. Ăsta e rolul unui lider de partid: să fie mai înţelept", a declarat Vasile Blaga, luni dimineața, după o ședință de urgență a conducerii noului PNL.

Întrebat dacă Teodor Atanasiu va fi sancţionat, Blaga a declarat: "Faptul că a fost pus în situaţia de a da astfel de explicaţii este o sancţiune."

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE