Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cosmin Gușă încurcă jocurile de culise de la Primăria Capitalei. Se bate de la egal la egal cu Nicușor Dan, iar Piedone si Cîrstoiu devin outsideri

Postat la: 03.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cosmin Gușă, propunerea lui George Simion pentru candidatura la Primăria Capitalei, pare a fi viabilă, din punct de vedere electoral.

Ultimul sondaj realizat de Insomar evidențiază poziția a treia în încrederea bucureștenilor, cu 26 %, după George Simion - 31%, Nicolae Ciucă - 29% și Marcel Ciolacu - 27%. Cristian Popescu - Piedone are doar 11%.

În contextul în care nici nu și-a anunțat candidatura, scorul său demonstrează că pleacă în cursa electorală cu șanse reale.

Interesant e că AUR apare cu 20 %, intenție de vot pentru Consiliul General și coaliția PNL-PSD cu doar 42 %, față de 52 %, cifră apărută în CURS.  Dacă PUSL-ul, partidul din care face parte Piedone are doar 4 %, capitolul alte partide are un scor ridicat, de 17%, ceea ce arată că bucureștenii își doresc în proporție destul de mare un partid nou.

La capitolul intenție de vot, Cosmin Gușă trece peste Piedone. Dacă Nicușor Dan se mai menține încă în vârful clasamentului, cu 29%, Cosmin Gușă urcă pe locul 2, cu 26%, Piedone -22, iar doctorul Cîrstoiu cu 15%.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE