Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Puric la Muntele Athos: "Voi candida la președinție, când mă va suna personal Putin de la Moscova!"

Postat la: 19.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Aflat pentru câteva zile în pelerinaj la Sfântul munte Athos celebrul actor, eseist, regizor, scriitor și filosof Dan Puric a conferențiat într-un mod insolit la Schitul românesc Sfântul Nicolae din Kapsala. Si chiar în fața chiliei Sfântului, la rugămințile câtorva zeci de români aflați și ei tot în pelerinaj.

Printre altele, Puric i-a felicitat pe cei prezenți pentru faptul că au venit la locurile sfinte de pe Athos, în loc să se fi dus la Bruxelles sau la Strasbourg. Iar pelerinajul lor nu înseamnă altceva decât "o încărcare duhovnicească și cu credință creștină".

"Singura pasăre care atacă vulturul este cioara, care vrea să-i dea vulturului o lovitură în moalele capului. Ce face vulturul, întoarce capul? Nicidecum, el întinde aripile și se ridică tot mai sus în aerul rarefiat unde cioara nu poate respira și coboară din spatele acestuia. Așa faceți dvs acum , dragi creștini. Întindeți aripile și vă ridicați la înălțimi creștine de neatins. Așa scăpați de leprele politice din țară, lepre care vă asediază zi de zi!", a conchis Dan Puric.

Întrebat de colegul nostru Marian Gârleanu, aflat și el între pelerini, dacă va candida la președinția României, Puric a replic într-o notă de sarcasm anti-progresist; "Voi candida la președinție, când mă va suna personal Putin de la Moscova!" (Marian Gârleanu)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE