Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Daniel Tudorache anunță că va candida la Primaria Sectorului 1

Postat la: 26.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Daniel Tudorache, fostul primar PSD al Sectorului 1 din perioada 2016-2020, anunță că își va depune candidatura pentru un nou mandat. Cum PSD și PNL au deja candidat comun, în persoane lui George-Cristian Tuță (PNL), Tudorache a decis sa candideze ca independent. El s-a auto-suspendat din PSD.

„Mâine, 27 aprile, ora 13:00, la Biroul electoral sector 1, îmi voi depune oficial candidatura pentru funcția de primar al sectorului 1! Am promis cetățenilor sectorului 1 că voi candida și o voi face! Promit că voi scoate sectorul 1 din mizeria și gunoaiele în care se sufocă sute de mii de români, promit că voi deratiza suprafața întregului sector, îmi asum sarcina de a anula toate deciziile halucinante luate de gruparea Clotilde în ultimii ani. Sloganul lansat de cetățenii sectorului 1 'Ne vrem primarul înapoi', mă obligă și mă determină să lupt pentru asta!", a declarat Daniel Tudorache.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE