Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Adrian Mititelu a pierdut ultimele procese cu CSU Craiova. Gruparea olteană poate folosi „Stema cu Leul"

Postat la: 12.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fcuniversitateacraiova.ro

Tribunalul București a admis, joi, cererea Clubului Sportiv Universitatea Craiova de anulare a înregistrării mărcii care a fost deținută de Adrian Mititelu, „Stema cu Leul". De asemenea, au fost anulate toate transferurile succesive ale acestor mărci, inclusiv cea către noua societate înființată în 2013, U Craiova SA.

"Astfel <<Leul>> după o lungă pribegie revine acolo unde i-a fost dintotdeauna locul, în patrimoniul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, al Băniei și al tuturor celor ce iubesc Știința", se arată pe csuc.ro.

Atașăm soluția pronunțată astăzi de Tribunalul București:

Ora estimata: 08:30
Complet: C- proprietate intelectuală fond 3
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea reconvenţională, astfel cum a fost completată. Dispune anularea înregistrării mărcii naţionale combinate „ FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA", înregistrată la OSIM sub nr. 40335/21.12.1999, pentru toate clasele de produse pentru care a fost înregistrată. Dispune anularea înregistrării mărcii naţionale combinate „FC UNIVERSITATEA CRAIOVA", înregistrată la OSIM sub nr. 120455/9.10.2012, pentru toate clasele de produse pentru care a fost înregistrată. Constată nulitatea transferului dreptului de uzufruct asupra mărcii „FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA", înregistrată la OSIM sub nr. 40335/21.12.1999, de la Mititelu Liana Gabriela şi Mititelu Adrian către U CRAIOVA SA. Respinge cererile de intervenţie în interes propriu formulate de Mititelu Liana Gabriela şi Mititelu Gigi Adrian şi de U CRAIOVA SA, cereri privind anularea înregistrării mărcii combinate „CLUBUL SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA" şi element figurativ, înregistrată la OSIM sub nr. 115523/15.04.2011. Obligă intervenienţii principali la publicarea într-un ziar cu tiraj naţional, pe cheltuiala acestora, a dispozitivului hotărârii, în forma rămânerii definitive şi irevocabile, în cel mult 10 zile de la rămânerea irevocabilă a hotărârii. Ia act de solicitarea cheltuielilor de judecată pe cale separată. Cu apel în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.11.2015.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE