Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Astra Giurgiu nu mai are bani nici de meciuri! Șumudică: "Deplasarea la Tg. Mureş o plătesc eu"

Postat la: 19.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astra rămâne cea mai în formă echipă din Liga I, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă clubul giurgiuvean. Victoria din meciul contra Concordiei, scor 2-0, confirm acest lucru. Antrenorul Marius Șumudică a dezvăluit că nu mai sunt bani nici măcar de deplasări.

"Avem un grup bun. Am găsit un grup extraordinar, format şi din mulţi străini. Mi-e jenă şi mie să mă uit în ochii lor, ştiind cu ce probleme se confruntă. Intru în vestiar şi ei stau cu capul în jos. Sunt probleme cu banii, nu şi-au primit niciun ban în continuare.

Zi de zi mă lovesc de fel de fel de probleme. Astăzi le-am dat liber jucătorilor, în condiţiile în care nu trebuia sa le dau, pentru că sâmbătă am meci cu Tg. Mureş. Astăzi ar fi trebuit să facă recuperare cei care au jucat ieri şi antrenament cei care n-au jucat. Deplasarea asta, la Tg. Mureş, o platesc eu", a declarat Şumudică, la Sport Total FM.

Mai mult, Fderația Română de Fotbal a somat liderul la zi a Ligii I să achite o datorie, în caz contrar Astra riscă să fie depunctată.

"Există şi pericolul de a fi depunctaţi în această săptămână, din cauza unor litigii. Am înţeles că ar fi o datorie către Laban. Ştiu că trebuie plătită o sumă de 200.000 euro şi ceva în zece zile. Banii de la UEFA au fost blocaţi din cauza datoriilor. Noi suntem într-o monitorizare de trei ani. Există şi riscul de a ne scoate din cupele europene. Cu siguranţă va veni o amendă şi nu ştiu dacă vor fi viraţi banii de la UEFA", a adăugat Şumudică.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE