Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












BREAKING NEWS. Simona Halep se operează: "Nu mai poate continua așa!" Când va reveni pe teren

Postat la: 24.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA) este nevoită să ia o pauză lungă. Constănțeanca trebuie să se opereze și va sta departe de terenul de tenis circa o lună și jumătate.

"A avut o perioada foarte critica de oboseala Simona, a navalit peste ea si raceala..si problema cu tendonul. A avut probleme si la stomac, acum si cu urechea...Are o deviatie de sept si trebuie sa se opereze cat de curand. A intrat intr-un regim maxim, deci va face o pauza mai lunga, pentru ca nu se poate sa continue asa! Ea a tras de ea, pentru ca asa este Simona, vrea sa faca totul, dar pana la urma oboseala isi spune cuvantul si mai ales si accidentarile care au fost...

Deviatia de sept nu e prea grava, dar oricum necesita un timp mai lung. Cam o luna, o luna si jumatate trebuie sa faca repaus total pentru a-si reveni complet.

Inca nu stiu ce decizie va lua. Simona va anunta ce va face si cum va face", a declarat tatăl Simonei, Stere Halep, pentru Dolce Sport.

Următoarea competiție la carea ar fi trebuit să evolueze constănțeanca este Fed Cup. Echipa de FED Cup a României va întâlni, pe teren propriu, formaţia Cehiei, în sferturile de finală ale Grupei principale, 6-7 februarie 2016. Învingătoarea dintre România şi Cehia va juca în semifinale cu Germania sau Elveţia. România a ajuns între cele mai bune opt echipe din lume după ce a învins, în luna aprilie, la Montreal, echipa Canadei, cu scorul de 3-2.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE