Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cadou de Crăciun. Messi ajută la dotarea unui spital din Bosnia

Postat la: 25.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fotbalistul argentinian Lionel Messi (FC Barcelona) a donat un tricou cu autograful său pentru o licitație cu scopuri de caritate, de ajutorare a Departamentului pediatrie al Spitalului din orașul bosniac Travnik, scrie ziarul local Avaz.

Activista Jasmina Fajkic l-a contactat pe fotbalistul sud-american cu prilejul unor activități umanitare ale organizațiilor catalane, cerându-i sprijinul.  

"Messi, când a auzit ca este vorba de copii, și-a oferit imediat ajutorul, trimițând un tricou cu autograf", a declarat Fajkic.

Licitația a început pe 21 decembrie și se va încheae pe 5 ianuarie, oferind și tricouri semnate de fotbalistul croat de la Real Madrid Mateo Kovacic și ale bosniacilor Edin Dzeko și Miralem Pjanic.

"Sunt, de asemenea, la vânzare și echipamente de la tenismanul bosniac Damir Dzumhr și de la Amel Tuka sau de la campioana mondială la săritura în înălțime croată Blanka Vlasic. Pentru tricoul lui Messi avem deja o ofertă de 1.000 de mărci (500 de euro), iar pentru cele ale lui Dzeko și Pjanic, de câte 500 de mărci", a precizat activista bosniacă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE