Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












TENIS

CINCINNATI 2015. Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams, în finala turneului. Românca a jucat splendid, dar nu i-a putut face față liderului mondial / VIDEO

Postat la: 24.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep (23 de ani, locul 3 WTA) a pierdut finala turneului Premier 5 de la Cincinnati (SUA), după ce a fost învinsă de Serena Williams (33 de ani, locul 1 WTA), duminică seară, cu scorul de 3-6, 6-7 (5). Meciul a durat o oră și 41 de minute.

Meciul a început perfect pentru Simona, care a făcut break în primul game al partidei. Constănțeanca s-a impus la 15. Halep a câștigat și game-ul 2, de și a fost condusă cu 30-0. Serena Williams a trimis în fileu ultima minge a game-ului. Americanca a câștigat pe propriul serviciu, dar Halep a condus cu 3-1. Din acel moment însă, românca nu a mai avut nici o șansă în fața numărului 1 mondial, care a câștigat cinci game-uri la rând și și-a adjudecat primul set, după 32 de minute. În primul set, Serena a avut șapte ași.

Înainte de începutul setului doi, sportiva noastră a cerut intervenţia antrenorului Darren Cahill. Halep a servit și a câștigat primul game. Serena Williams s-a impus în următoarele două game-uri, conducând cu 2-1. Americanca a profitat de greșelile neforțate ale româncei. Cele două sportive au mers cap la cap până la 6-6. În tie-break Halep a scos-o din sărite pe americancă. Wiliams a înjurat cât a putut de tare pentru că nu a putut să ajungă la o minge. La scorul de 6-4, Serena servit pentru a câștiga meciul, dar Halep a returnat perfect. La următoarea minge însă, Halep a trimis în fileu, iar americanca a câștigat turneul. În setul secund, care a durat o oră și nouă minute, Serena Williams a avut opt ași. Pentru accesul în ultima fază a competiției, Halep s-a ales
cu un cec de 240.500 de dolari şi cu 585 de puncte WTA. În plus, românca o va detrona pe rusoaica Maria Șarapova, de pe locul doi mondial. În schimb, americanca a fost recompensată cu 495.000 de dolari şi 900 de puncte WTA.

Halep a disputat a 19-a finală din carieră și a doua consecutivă. Românca a câştigat 11 turnee, la Shenzhen (WTA), Dubai (Premier 5), Indian Wells (Premier Mandatory), toate trei în 2015, Doha (Premier 5), Bucureşti (WTA), ambele în 2014, Nurnberg (WTA), 's-Hertogenbosch (WTA), Budapesta (WTA), New Haven (Premier), Moscova (Premier) şi Sofia (turneul "mic" al campioanelor), toate cele şase în 2013.

Halep a disputat opt finale pe care le-a pierdut, Rogers Cup, în 2015, WTA Finals - Singapore (Turneul Campioanelor), Roland Garros (Grand Slam), Madrid (Premier Mandatory), toate trei în 2014, Bruxelles (Premier), în 2012 şi Fes (WTA), în 2010, 2011 și acum la Cincinnati.

Scorul partidelor dintre Halep şi Serena Williams a devenit 6-1 în favoarea americancei.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE