Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O gripă sezonieră agresivă a fost denumită Covid. Ea a venit și a trecut înainte de sfârșitul anului 2019

Postat la: 07.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pandemia de Covid din 2020 a fost instigată de guverne și ajutată de mass-media corporatistă. Covid-19, cum a fost denumita artificial o gripa sezonieră destul de agresivă, "a venit și și-a făcut treaba sezonieră în toamna-iarna lui 2019", scrie Joel Smalley, expert in biotehnologie.

"Câțiva oameni au observat, dar nu a fost un motiv de alarmă dincolo de o gripă rea. Ceea ce s-a întâmplat în primăvara anului 2020 nu a fost altceva decât o mulțime de daune iatrogene într-un fel sau altul, instigate de guverne, ajutate și încurajate de mass-media. Oamenii buni și cinstiți, care nu se bazează decât pe dovezi și pe abilitățile lor analitice superioare, ajung cu toții la aceeași concluzie. Chiar nu contează unde vă situați pe spectrul 'virușii există și provoacă boli', 'pandemia' a avut foarte puțin de-a face cu un virus și foarte mult de-a face cu 'răspunsul'.", mai scrie Smalley care ne oferă spre analiză graficul din foto de mai sus, a carui sursa este CDC din SUA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE