Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un profesor de medicină japonez avertizează lumea în legătură cu periculoasele injecții cu "replicon autoreplicant"

Postat la: 07.05.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Renumitul profesor de medicină japonez Masayasu Inoue a avertizat împotriva administrării unui nou tip de "vaccin" cu ARNm fabricat în Japonia, care va fi gata în cursul acestui an.

Eminentul profesor de la Școala de Medicină a Universității Osaka City din Japonia a lansat recent avertismentul spunând că guvernul japonez a devenit primul din lume care a aprobat injecția cu "replicon autoreplicat".

"Există un risc ridicat ca vaccinurile fabricate în Japonia să fie exportate sub pretextul unei false încrederi. Dacă Japonia ar deveni un autor de vaccinuri, ar lăsa generațiilor viitoare un prejudiciu ireparabil. Prin urmare, acțiunile guvernului japonez trebuie oprite prin colaborări internaționale", spune Inoue.

El adaugă că vaccinul este grăbit să ajungă pe piață cu scopul de a fi gata până în această toamnă sau iarnă. Și asta în ciuda daunelor provocate de primul vaccin cu ARNm în timpul așa-numitei pandemii COVID-19.

În videoclipul de mai jos, profesorul, care este specializat în patologie moleculară, condamnă "pandemia" COVID, așa cum este propagată de Organizația Mondială a Sănătății a ONU, cu scopul de a introduce în corpul tuturor popoarelor din întreaga lume injecțiile COVID modificate genetic.

El condamnă, de asemenea, proiectul "Warp Speed" al SUA, sub conducerea președintelui de atunci Donald Trump, care a grăbit lansarea pe piață a injecțiilor toxice cu ARNm care au fost folosite pentru a acoperi problemele legate de injecțiile pe bază de gene.

Pretextul fals al Warp Speed a fost "economisirea timpului". Profesorul afirmă apoi că graba guvernului japonez de a lansa pe piață noua sa injecție va fi similară și trebuie evitată cu orice preț.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE