Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine transmite la tv meciul decisiv România - Cehia, de la Fed Cup

Postat la: 07.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Echipa de Fed Cup a României joacă la sfârșitul acestei săptămâni cu reprezentantele Cehiei, în primul tur al Grupei Mondiale de Fed Cup. Învingătoarea dintre va juca în semifinale cu Germania sau Elveţia. DETALII, AICI

România a ajuns între cele mai bune opt echipe din lume după ce a învins, în luna aprilie, la Montreal, echipa Canadei, cu scorul de 3-2.

Chiar dacă meciurile sunt extrem de importante, televiziunea publică nu va tranmise competiția. Singura televiziune din România care transmite în direct jocurile de tenis este Dolce Sport.

Echipa României este alcătuită din Simona Halep (3 WTA), Monica Niculescu (37 WTA), Andreea Mitu (104 WTA) și Raluca Olaru. Irina Begu și Alexandra Dulgheru nu vor juca la FED Cup, din cauza unor probleme medicale. Cehia va avea în componență următoarele jucătoare: Petra Kvitova (9 WTA), Karolina Pliskova (13 WTA), Barbora Strycova (41 WTA), Denisa Allertova (59 WTA).

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE