Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CM de handbal feminin. România e în semifinale! Cristina Neagu nu uită și nu iartă: "Să le fie rușine celor care ne-au criticat"

Postat la: 17.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cea mai bună jucătoare de handbal a naționalei României, Cristina Neagu, a răbufnit la finalul meciului câștigat de tricolore în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin cu Danemarca, scor 31-30 după prelungiri.

"Sunt extrem de fericită. Am ratat acel 7 metri care putea să ne coste calificarea. Acestea sunt momentele cele mai grele din viața unui sportiv.

Am castigat meritat impotriva absolut tuturor. Si cand zic tuturor, ma refer tuturor.

Sunt extrem de mandra de aceasta echipa si sa le fie rusine celor care ne-au criticat. S-au grabit sa ne critice dupa cele trei infrangeri la rand. Cand spunem ca jucam pentru noi, ne referim pentru noi, pentru familiile noastre si pentru cei care ne-au sustinut atunci cand am pierdut si cand am castigat.

Cu Norvegia nu am câștigat niciodată în ultimii zece ani. Vedem ce va fi. E un moment mare acum pentru handbalul românesc", a spus Cristina Neagu pentru Dolce Sport.

Neagu a ratat lovitura de la 7 metri din ultima secundă a timpului regulamentar de joc. Gheorghe Tadici a criticat elevele lui Tomas Ryde, după meciurile din grupa D a competiției. În semifinale, România va întâlni reprezentativa Norvegiei, vineri, 18 decembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE