Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristi Bud a plecat de la Milsami Orhei, după un SCANDAL cu Romeo Surdu: "Până ce nu va fi îndepărtat nu o să meargă bine echipa"

Postat la: 09.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Românii Cristi Bud și Romeo Surdu au făcut scandal la echipa Milsami Orhei, din Republica Moldova. Primul și-a reziliat contractul cu echipa care a câștigat titlul anul trecut și l-a acuzat pe Surdu de jocuri de culise.

Contractul lui Bud era scadent în vară, iar pentru a putea pleca acum, acesta a trebuit să renunțe la prima pentru câştigarea titlului şi bonusul pentru evoluţia în cupele europene.

"Se lauda ca el a castigat campionatul, se lauda ca el l-a pus pe domnul Sor primar. Romanul meu Romeo Surdu face prea multe la echipa asta. Pana ce nu va fi indepartat nu o sa mearga bine echipa. Barfeste pe toata lumea, dar mai ales pe mine. Nu stiu ce a avut cu mine, poate l-am incurcat, poate s-a temut de postul lui", a declarat Bud pentru postul moldovenesc Publika TV.

Mai mult, Bud a mai spus că Surdu se face vinovat și de plecarea a foștilor colegi de echipă Corel Gheți și Octavian Abrudan.

"Intrebati-l pe domnul Surdu cine l-a lucrat pe Octavian Abrudan, care a fost aici. Este si el roman. Cornel Gheti... Nu vreau sa zic tot. Si asa am zis destul", a mai spus Bud.

Dacă anul trecut a eliminat-o pe Ludogoreț Razgrad din Europa, acum rezultatele sunt dezastruoase. Echipa din Orhei ocupă locul 7, la 19 puncte de liderul Zimbru Chișinău.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE