Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristina Neagu a urcat pe locul 2 în clasamentul marcatoarelor la CM de handbal feminin 2015

Postat la: 17.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea română de handbal Cristina Neagu a urcat pe locul 2, cu 45 goluri, în clasamentul golgheterelor la Campionatul Mondial, transmite Agerpres. 

Neagu a înscris 45 de goluri din 72 de încercări, cu o eficiență de 63%. Ea este depășită doar de muntenegreanca Jovanka Radicevic, care are 49 goluri. Românca împarte locul 2 cu jucătoarea ivoriană Christianne Mwasesa Mwange (45 goluri), dar un procentaj de reușită de 52%. Pe locul 4 se află la egalitate, cu câte 43 de goluri, poloneza Karolina Kudlacz-Gloc, angoleza Natalia Bernardo și tunisianca Mouna Chebbah.

În clasamentul paselor decisive, Aurelia Brădeanu ocupă locul 24 (20), primul loc fiind ocupat de chinezoaica Jiaqin Zhao (48).
În ierarhia șuturilor blocate în apărare, Brădeanu și Crina Pintea împart locul 12 cu câte 6 intervenții. Lider în acest clasament este olandeza Kelly Dulfer cu 19 șuturi oprite.

În topul portărițelor, Paula Ungureanu și Ionica Munteanu ocupă locul 11, ambele cu un procentaj de 35%. Lider este olandeza Tess Wester, cu un procentaj de 46% șuturi apărate. Munteanu a parat 22 din 63 șuturi, iar Ungureanu a apărat 66 mingi din 191 șuturi. Paula este a doua în materie de șuturi apărate, după olandeza Wester (97).

La loviturile de la 7 m, Ungureanu și Munteanu împart locul 2, cu câte 33% mingi apărate. Paula a apărat 7 mingi din 21 de șuturi, iar Munteanu 2 din 6. Primul loc este ocupat de norvegianca Silje Magareta Solberg cu 36% (5 mingi parate din 14 șuturi).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE