Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Etapa a 24-a. ASA Tg. Mureș - Pandurii 0-1. Gorjenii s-au impus cu un penalty. Mutu nu a strălucit la revenirea în Liga 1

Postat la: 12.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Pandurii Tg. Jiu a câștigat primul meci din 2016, 1-0, pe terenul vicecampioanei ASA Tg. Mureș, vineri, seara în prologul etapei a 24-a a Ligii I.

Prima ocazie de gol a partidei s-a consumat în minutul 22. Gabi Mureşan a trimis spre poartă, dar Stanca a reținut fără probleme. Replica gorjenilor a venit șapte minute mai târziu, prin Antal. În minutul 35, gazdele au cerut penalty după o cădere în careu a lui Balaur, dar "centralul" Cristi Balaj a lăsat jocul să continue. Înainte de pauză, gorjenii au primit o lovitură de pedeapsă în urma unui contact în careu între Stăncioiu și Hora. Săpunaru a transformat fără probleme.

Mutu a intrat pe teren la trei minute după pauză, în locul lui Buș. Atacantul a avut prima ocazie de a înscrie în minutul 55, din lovitură liberă indirectă. Meciul s-a închieat cu 1-0 pentru Pandurii. Gorjenii au acumulat 43 de puncte și ocupă locul 3, în timp ce ASA a rămas pe 6, cu 35 de puncte.

Cele două echipe

ASA Târgu-Mureş: Stăncioiu, Velayos, Marius Constantin, Balaur (Ciolacu '85), Brandan, Mureşan, Gorobsov (Gorobsov 58'), Jazvic, Voiculeţ, Buş (Mutu 48'), Ramiro Costa. Antrenor: Petre Grigoraş.

Pandurii Târgu-Jiu: Stanca, Unguruşan, Vasco Fernandes, Săpunaru, Acsinte, Răuţă, Mrzljak, Antal (Ciucur 61'), Nistor, Răduţ (Nicoară 85'), Hora (Wellington 47'). Antrenor Edward Iordănescu.

///

Primul meci din anul competițional 2016 propune un duel extrem de interesant: ASA Tg. Mureș - Pandurii Tg. Jiu. Cele două echipe sunt în luptă directă pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1.

În pauza competițională, ardelenii au reușit câteva achiziții de lux, Adrian Mutut fiind cap de listă. De partea cealaltă, gorjenii şi-au întărit echipa cu jucători experimentaţi precum Antal, fost golgheter al campionatului în ediția 2013-2014, Florin Acsinte şi Adrian Ropotan.

ASA şi Pandurii s-au întâlnit de șapte ori în primul eșalon fotbalistic din România. Două meciuri au consemnat victorii ale ardelenilor, de trei ori s-au impus oltenii, iar alte două partide s-au încheiat la egalitate.

În tur, pe 18 septembrie 2015, elevii lui Edi Iordănescu s-au impus cu 2-0, graţie reuşitelor lui Nicoară şi Hora. Partida de la Târgu Mureş va consemna revenirea lui Petre Grigoraş în Liga 1. Înaintea meciului direct, Pandurii ocupă locul 5, cu 40 de puncte în timp ce ASA e pe următoarea poziție, cu 35 de puncte.

Meciul ASA Tg. Mureș - Pandurii din etapa a 24-a a Ligii 1 este programat diseară, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și Look Plus.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE