Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












EURO 2016. Declarația zilei a venit din partea golgheterului Irlandei de Nord: "Mi-ar plăcea să picăm cu Argentina sau cu Brazilia"

Postat la: 12.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: theguardian.com

Echipa națională de fotbal a Irlandei de Nord s-a calificat în premieră la Campionatul European de fotbal. Euforia a fost atât de mare, încât golgheterul Kyle Lafferty s-a făcut de râs. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani a făcut o declarație uluitoare, postului public SkySports.

"Cred că toată lumea e fericită doar de faptul că suntem acolo, indiferent de ce adversar vom primi. Mi-ar plăcea să picăm cu Argentina, ar fi incredibil. Am jucat cu Portugalia lui Ronaldo, aşa că un meci cu Argentina ne-ar oferi şansa de a juca împotriva lui Messi, ar fi extraordinar. Sau chiar şi Brazilia. Ar fi minunat să îl întâlnim pe Neymar, mi-ar plăcea să-mi măsor forţele cu el", a spus Lafferty.

Fosta adversară a tricolorilor s-a calificat la Campionatul European din 2016, după ce a câștigat Grupa F a preliminariilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE