Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fed Cup 2016. România - Cehia 2-3. Andreea Mitu și Raluca Olaru au pierdut meciul decisiv în fața perechii Karolina Pliskova / Barbora Strykova

Postat la: 07.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: romaniainsider.com

UPDATE: Perechea Andreea Mitu / Raluca Olaru a pierdut cu 6-2, 6-3 al cincilea meci, cel de dublu, în fața perechii Karolina Pliskova / Barbora Strykova. Echipa feminină de tenis a României a ratat accesul în semifinalele Fed Cup, în detrimentul Cehiei.

///

UPDATE: Monica Niculescu a fost învinsă în trei seturi de Karolina Pliskova 4-6, 6-4, 3-6, iar câștigătoarea dintre România și Cehia va fi desemnată în meciul de dublu. 

Peste aproximativ 30 de minute urmează să înceapă ultimul meci. În mod normal pe teren ar trebui să intre Andreea Mitu și Raluca Olaru pentru România și Denisa Alertova / Barbora Strykova pentru Cehia. Căpitanii celor două echipe mai pot însă face modificări.

UPDATE: Simona Halep a învins-o pe Petra Kvitova în primul meci al celei de-a doua zile de la Fed Cup, scor 6-4, 3-6, 6-3. Halep a câștigat meciul cu cea mai bună jucătoare a Cehiei și a mai adus un punct în dreptul României după 2 ore și 13 minute de joc. Simona a profitat de faptul că Kvitova a jucat foarte slab, a făcut 47 de greșeli neforțate, și s-a impus grație unui joc mai constant. 

Urmează disputa dintre Monica Niculescu și Karolina Pliskova. Dacă românca va fi învingătoare atunci echipa noastra va merge în semifinale fără a se juca și meciul de dublu. 

///

Naționala de Fed Cup a României are șansa să urce pe locul 4 în lume. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, reprezentanele țării noastre trebuie să elimine deținătoarea trofeului, Cehia. Învingătoarea va juca în semifinale cu Germania sau Elveţia. România a ajuns între cele mai bune opt echipe din lume după ce a învins, în aprilie 2015, la Montreal, echipa Canadei, cu scorul de 3-2.

După prima zi al confrunătii cu Cehia, rezultatul este egal, 1-1. În primul meci, Simona Halep (locul 3 WTA) a fost învinsă cu scorul de 6-7 (4), 6-4, 6-2, de Karolina Pliskova (locul 13 WTA), iar în al doilea meci Monica Niculescu (locul 37 WTA) a dispus de Petra Kvitova (locul 9 WTA), scor 6-3, 6-4.

Meciurile de tenis au loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca și vor fi televizate de Dolce Sport. Duminică vor avea loc două jocuri de dimplu și dacă scorul va fi egal, 2-2, va urma meciul decisiv de dublu.

Primul meci este programat la ora 13:00 între Simona Halep și Petra Kvitova, iar apoi Monica Niculescu va da piept cu Karolina Pliskova. Căpitanul nejucător al Cehiei, Petr Pala obișnuiește să schimbe în ultimul moment jucătoarele și este posibil ca Barbora Strykova să intre pe teren în locul Kvitovei sau a Pliskovei.

La dublu ar putea evolua echipele Raluca Olaru / Andreea Mitu - Denisa Alertova / Barbora Strykova. Meciurile sunt televizate de Dolce Sport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE