Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gabi Tamaș se face băiat cuminte! Fotbalistul va merge la biserică săptămânal, însoțit de Gigi Becali

Postat la: 03.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabi Tamaș (32 de ani) revine la Steaua, dar Gigi Becali i-a pus o condiție. Internaționalul român trebuie să nu mai consume alcool și, mai mult, să meargă în fiecare duminică la biserică!

"Gabi a avut o discuție cu patronul clubului. Nu e de râs, Gigi își dorește ca Gabi să nu mai aibă nicio ieșire în decor. Sper să reușească. În fiecare duminică vor merge la biserică. Are voie de la antrenor, îi ia șoferul și-l aduce înapoi după o oră.

Tamaș este fundașul central al echipei naționale, a confirmat în Anglia, chiar a jucat acolo atâția ani. Toată lumea îl vrea, Tamaș este un fotbalist senzațional", a spus Anamaria Prodan pentru sport.ro.

Tamaș și-a reziliat, luni, contractul cu clubul galez de fotbal Cardiff City și va reveni la Steaua. El a mai evoluat pentru roș-albaștrii în returul sezonului 2014/2015.

De-a lungul carierei, Tamaş a mai jucat la FC Braşov, Tractorul Braşov, Dinamo Bucureşti, Galatasaray, Spartak Moscova, Celta Vigo, Auxerre, West Bromwich Albion, Doncaster Rovers, Watford şi Steaua Bucureşti. A câştigat titlul în Liga 1, trei Cupe ale României, Cupa Ligii, şi Super Cupa României.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE