Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ion Ţiriac explică de ce mută turneul ATP de la Bucureşti la Budapesta: "De mine nu-şi bate joc nimeni!"

Postat la: 14.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ion Ţiriac mută terneul ATP de la Bucureşti la Budapesta. Afaceristul a răbufnit după ce ediţia din acest an nu a mai putut fi organizată pe Arenele BNR pentru că tribunele nu sunt sigure. Ţiriac a acuzat Banca Naţională că nu a făcut nimic pentru a rezolva situaţia.

"De ce am mutat turneul? Treaba e simplă. De mine nu-și bate joc nimeni! Nici Iohannis, nici Cioloș, nici domnul guvernator, care poate are altă treabă și îl înțeleg. Neavând unde să organizez, mutăm turneul de la țigănie la Budapesta. Simplu! Eu nu am cerut nimănui niciun ban, nici statului, nici Federației! Gata, s-a terminat! Să facă și alții turneu de tenis în România. BNR, Federația, Guvernul... Să facă ei turneu!", a declarat Țiriac.

Aceasta este decizia pe care a luat-o Ion Ţiriac în legătură cu turneul de tenis pe care l-a organizat ani buni la Arenele BNR din Capitală. Omul de afaceri a afirmat ca s-a simțit batjocorit întrucât la ediția din acest an nu a putut fi folosit terenul central de la Progresul, iar proprietarul bazei, BNR, nu a făcut nimic pentru soluționarea problemelor.

Țiriac a spus că nu a cerut niciun fel de ajutor financiar nici de la Federatia de tenis și nici de la Guvern și că nu era vorba doar de un simplu turneu de tenis, ci de un eveniment social. Fostul jucator de tenis a mutat astfel competiția in capitala ţării vecine după ce la ediția din 2016 nu a putut fi folosit terenul central de la Arenele BNR pentru că autoritățile au considerat că exista risc de prăbușire.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE