Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Kickboxing. Respect World Series. Frații Stoica și Raul Cătinaș, într-un proiect sută la sută românesc

Postat la: 18.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Respect World Series este cel mai nou circuit de lupte, un proiect sută la sută românesc, potrivit unui comunicat de presă. Antrenorul Alin Panaite se află în spatele acestei inițiative. Printre luptătorii din portofoliul noului circuit se numără Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy și Raul Cătinaș, pe care Alin Panaite îi antrenează de câțiva ani.

''Am fost în toată lumea, am observat punct cu punct cum se organizează o gală de lupte. Am văzut ce poate fi îmbunătățit și cunosc bine nevoile sportivilor. Toate aceste acumulări m-au determinat să pun la cale acest proiect. Îmi sunt alături cei mai cunoscuți sportivi din România și din Europa. Pot să promit o nouă abordare în sporturile de contact'', a spus Alin Panaite.

Andrei Stoica a precizat: ''Este nevoie de un suflu nou. Suntem cu trup și suflet alături de Alin Panaite. Nu mă îndoiesc o secundă de succesul acestui nou proiect''.

''Este un nou început și ne dorim ca iubitorii sporturilor de contact să ne fie alături în continuare, așa cum au fost și până acum. Pentru ei ne dorim să cucerim noi titluri'', a spus, la rândul său, Bogdan Stoica.

Benjamin Adegbuy a declarat: ''Promisiunea noastră fermă este că vom da tot ce e mai bun și vom aduce în continuare României recunoaștere la nivel mondial''.

Prima gală Respect World Series va avea loc pe pe 19 martie la Madrid, se arată în comunicat, care precizează că în galele Respect World Series vor lupta, printre alții, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy, Raul Cătinaș, Claudiu Bădoi etc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE