Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Kobe Bryant, acuzat că și-ar fi bătut un fost coechipier de la Los Angeles Lakers

Postat la: 27.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătorul american de baschet Kobe Bryant (37 de ani) este acuzat de un fost coechipier că l-ar fi bătut. Samaki Walker (39 ani) și Bryant erau coechipieri la Los Angeles Lakers în 2002 atunci când, spune el, ar fi fost bătut de vedeta din NBA.

Walker a povestit pentru USA Today cum Kobe Bryant l-a lovit după ce a întârziat să îi plătească un pariu de 100 de dolari.

"Încă nu înţeleg ce s-a întâmplat acolo. Este una dintre cele mai ciudate situaţii, cele mai imature, pentru că din câte îmi aduc aminte, totul a pornit de la 100 de dolari. El a câştigat concursul de aruncări de la centrul terenului. Regula, din câte ştiu, este să plăteşti banii în 48 de ore. Kobe a venit la mine, în autobuz, şi m-a întrebat unde sunt cei 100 de dolari. I-am spus că nu am atâţia bani la mine, că îi voi strânge, dar oricum nu trecuseră 48 de ore. Mi-am pus căştile pe urechi şi atunci Kobe mi-a tras un pumn. Am simţit că se dezlăntuie iadul. Am cerut imediat ca autobuzul să se oprească", a relatat Walker.

Drept pedeapsă, Kobe Bryant a părăsit autobuzul iar Walker a fost ţinut pe bancă la primul antrenament după incident.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE