Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marica s-a accidentat la debutul într-un meci oficial la Steaua: "Bine că a fost stângul și nu dreptul, unde am probleme"

Postat la: 15.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ciprian Marica a debutat într-un meci oficial la Steaua și a avut o prestație bună. Atacantul a fost schimbat în finalul meciului, din cauza unei accidentări.

"Sunt bine. Sunt bucuros că am terminat acest meci pe un teren sintetic. Bine că a fost stângul și nu dreptul, unde am probleme. Trebuia să dea penalty. Sunt bucuros că am câștigat cele trei puncte, ăsta era obiectivul.

Mi-aș fi dorit să marchez, dar nu e primordial. Echipa trebuie să câștige. Sunt bucuros că m-am întors în România, că m-am întors acasă.

Le mulțumesc suporterilor care m-au susținut. Sper să am evoluții cât mai bune la Steaua. M-am simțit bine în poziția de atacant. Clar, mi-ar fi plăcut să am mai multe mingi, dar sunt bucuros că am câștigat. Trebuie să terminăm pe primul loc. Ăsta e obiectivul", a spus Marica pentru Dolce Sport.

Steaua a câştigat, luni, cu scorul 2-0, meciul din deplasare contra echipei Concordia Chiajna, în etapa a 24-a din Liga 1. Varela (6) și Hamroun (30) au marcat cele două goluri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE