Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Rednic: "N-am terminat transferurile. Nu-mi va fi uşor pentru partida cu FC Botoşani"

Postat la: 13.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fcdinamo.ro

Mircea Rednic, antrenorul echipei Dinamo București, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că formația din Șoseaua Ștefan cel Mare va mai face transferuri în această iarnă.

Campania de achiziţii nu s-a încheiat, se va termina odată cu perioada de transferuri. Ne gândim să mai aducem unul sau doi jucători. Trebuie să completăm lotul. Poate în atac, să vedem ce se va întâmpla în următoarele zile dacă se va concretiza transferul lui Gnohere. Eu la Dinamo lucrez cu doi oameni pentru transferuri, cu Marius Iorga şi cu Luana (n.r. - Luana Rednic, fiica antrenorului). Eu aleg jucătorii. Luana are licenţă de vreun an şi jumătate, în Belgia. Sunt sigur că toţi jucătorii care au venit la echipă vor aduce un plus şi randamentul va fi mai bun decât al celor care au plecat", a spus Rednic, potrivit site-ului oficial al clubului alb-roșu.

Dinamo va susține primul meci oficial din 2016 împotriva echipei FC Botoșani. Partida este programată duminică, de la ora 19:00, în etapa a 24-a a Ligii 1, în direct la Look TV, Digi Sport și Dolce Sport.

Au plecat 11 jucători şi au venit 9. Au plecat doi portari şi au venit alţi doi, plus 7 jucători de câmp. Cred că a fost o perioadă bună de pregătire pentru noi, mai puţin incidentul cu jucătorii de la naţională. Am avut jocuri amicale, le-am dat posibilitatea tuturor să joace. Nu-mi va fi uşor pentru partida cu FC Botoşani. Am patru jucători pe care nu îi pot folosi pentru că sunt suspendaţi şi Romario Kortzorog, care a venit cu o contractură. În rest, toţi ceilalţi sunt apţi. E foarte important cum începem în acest an. Mai sunt trei meciuri din campionatul normal, primele două acasă şi vrem să luăm şase puncte indiferent de problemele pe care le avem. Toţi îşi doresc să câştige contra noastră, dar noi jucăm acasă. FC Botoşani este o echipă puternică, cu un antrenor cu inteligent. Şi adversarii au făcut câteva schimbări în echipă, dar sunt sigur că vom câştiga acest meci, ne dorim foarte mult să începem cu dreptul acest an. Suntem angrenaţi în luptă să câştigăm cele trei trofee şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru aceste obiective", a subliniat tehnicianul dinamovist la conferința de presă programată la Săftica.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE