Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Monica Niculescu, după victoria senzațională obținută la Fed Cup: "Fără voi nu puteam să câştig acest meci"

Postat la: 06.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Monica Niculescu a produs surpriza la Fed Cup, învingând-o pe cehoaica Petra Kvitova, fostă dublă câştigătoare la Wimbledon, cu 6-3, 6-4. Olteanca le-a mulțumit suporterilor veniți în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

"M-am simţit minunat, fără voi nu puteam să câştig acest meci! Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine, fără voi nu aş fi putut învinge", a spus Niculescu, la finalul meciului, pentru Digi Sport.

Cu această victorie, Monica a restabilit egalitatea în confruntarea cu Cehia, în primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup.

"Am încercat să îmi fac jocul meu, să pun cât mai multe mingi în teren. Am sperat în victorie şi iată că a venit. Sunt extrem de fericită şi sper că putem face surpriza mâine: cu fanii aceştia minunaţi alături".

Duminică, de la ora 13:00, Halep va evolua împotriva Petrei Kvitova, iar în ultimul meci de simplu se vor înfrunta Monica Niculescu şi Karolina Pliskova. În meciul de dublu ar urma să se întâlnească perechile Andreea Mitu/Raluca Olaru şi Denisa Allertova/Barbora Strycova.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE