Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Papa Francisc și Ronaldinho organizează un nou "Meci pentru pace". Când va avea loc

Postat la: 04.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: diariomas.hn

Papa Francisc a avut, miercuri, o întrevedere cu jucătorul brazilian Ronaldinho, anunțând cu această ocazie că un nou "Meci pentru pace" va fi organizat în data de 29 mai, pe Stadionul Olimpic din Roma, transmite AFP, citat de Agerpres.

"Vă invit pe 29 mai la cel de-al doilea meci de fotbal, aici la Roma", a declarat Suveranul Pontif în cadrul elegantului sediu al Academiei științelor sociale, Casina IV, situat în centrul Grădinilor Vaticanului. Cu o zi înainte, la Milano, va avea loc finala Ligii Campionilor.

Pe 1 septembrie 2014, un prim meci amical pentru pace a fost organizat în beneficiul rețelei mondiale de școli "Scholas Occurentes", cu participarea mai multor foste sau actuale glorii ale fotbalului, între care și argentinianul Diego Maradona.

Anul trecut, Maradona a revenit la Vatican pentru a discuta despre un nou proiect legat de un meci de binefacere, reamintește AFP.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE