Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reghecampf vrea maximum de la tricolori: "Eu îmi doresc ca echipa naţională să câştige tot, să fie campioana Europei!"

Postat la: 14.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0


Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, îi motivează pe tricolori spunând că pentru a se califica, cel puțin în optimile Campionatului European, Keșeru&CO trebuie să se gândească la titlul continental.

"Eu îmi doresc ca echipa naţională să câştige tot, să fie campioana Europei! Dacă plecăm spre Franţa cu această mentalitate, de a câştiga indiferent de adversar, de a juca fotbal, vom ajunge departe. La început, va părea un vis, dar e un vis care ţine de noi să-l transformăm în realitate, cu fiecare partidă de la EURO. Eu aşa gândesc şi aşa trebuie să simtă şi toţi cei implicaţi, jucători şi staff, pentru că nu avem nimic de pierdut! Ci doar de câştigat. Hai, România!", a spus Reghecampf, pentru site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal (lpf.ro).

Naționala de fotbal a România a fost repartizată în Grupa A la Campionatul European 2016 și va evolua împotriva Franței, Albaniei și Elveției, în urma tragerii la sorți care a avut loc sâmbătă seara, la Palais des Congrès din Paris.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE