Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












România - Portugalia. Debut la Cupa Europeana a Natiunilor. Lynn Howells: "Întotdeauna am avut meciuri bune cu lusitanii"

Postat la: 05.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astăzi, la Cluj, a avut loc conferinta de presa ce prefateaza meciul dintre Romania si Portugalia din Cupa Europeana a Natiunilor. Partida va avea loc sambata, 6 februarie, ora 17:15 (in direct pe Dolce Sport).

Romania si Portugalia se vor intalni pentru a 23-a oara, pana acum 19 victorii revenind Stejarilor si 3 lusitanilor. In Cupa Europeana a Natiunilor ecle doua echipe s-au intalnit de 16 ori, 13 victorii au revenit Stejarilor si trei Portugaliei.

"Intotdeauna am avut meciuri bune cu Portugalia, pentru ca au un stil deschis si dinamic de joc. Pentru Romania incepe o noua etapa cu acest meci, o etapa a reconstructiei pentru urmatoarea Cupa Mondiala pentru ca acum este momentul perfect sa facem schimbari deoarece nu exista inca o presiune a calificarii. Dorinta noastra in acest sezon este de a vedea cat mai multi jucatori tineri, de a le da sansa de a evolua pentru Romania si de a face un grup cat mai competitiv. La fel ca si portughezii, am avut aceeasi problema pentru acest meci, doar patru zile de pregatire, insa partea buna e ca baietii sunt foarte motivati sa castige", a declarat Lynn Howells, antrenorul principal al Romaniei, potrivit frr.ro.

"Ne asteptam la un meci greu, insa noi vom intra pe teren cu dorinta de a castiga. Ma bucur ca avem patru tineri debutanti, este un moment important de a aduce jucatori noi la echipa nationala. Speram sa facem un meci cat mai bun si asa, cum am spus, obiectivul este acela de a-l castiga", a declarat Stelian Burcea, capitanul Romaniei.

Portugalia va incepe acest sezon al Cupei Europene a Natiunilor, cu un nou antrenor pe banca tehnica, Ian Smith, nascut in Anglia la Gloucester, dar care a facut cariera in tricoul Scotiei.

"Suntem doua echipe care se afla in reconstructie, care incep un nou capitol de calificare la urmatoarea Cupa Mondiala. Pentru mine, acesta este primul meci pe banca tehnica a Portugaliei si sper sa fie un meci bun. Am facut cateva schimbari de structura, am incercat sa aduc jucatori noi, avem un grup tanar si ne-am propus cateva obiective care raman de indeplinit in acest sezon", a declarat Ian Smith, antrenorul Portugaliei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE