Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandalul Steaua - FRF. Mircea Rednic: "Fraierii vin la acţiunile echipei naţionale, iar şmecherii merg direct la Euro"

Postat la: 25.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Delegația României a plecat spre Turcia fără cei șase steliști convocați de selecționerul Iordănescu, iar rivalele roș-albaștrilor reacționează. Antrenorul grupării Dinamo așteaptă ca Federația Română de Fotbal să ia măsuri împotriva campioanei en-titre. 

"Dacă jucătorii Stelei nu vor veni, ne vom gândi şi noi serios la o soluţie. Cred, totuşi, că ei vor veni până la urmă. Dacă nu, ar fi un moment delicat. Eu am discutat cu Anghel Iordănescu şi l-am rugat să-mi lase jucătorii la "amicalul de marţi (n.red. - contra lui Aris Limassol), dar el m-a refuzat.
Mi-a zis că o să sară Steaua, să protesteze. Era vorba de o singură zi. Nu mai înţeleg nimic. Noi am fost refuzaţi, iar alţii pot să nu trimită? Nu e normal. Fraierii vin la acţiunile echipei naţionale, iar şmecherii merg direct la Euro
", a spus tehnicianul lui Dinamo, pentru Mediafax.

Tricolorii se pregătesc sub comanda lui Anghel Iordănescu, de azi, până la data de 6 februarie într-un cantonament din Antalya. Selecționerul Anghel Iordănescu a chemat la națională șase steliști pentru acţiunea din Turcia: Florin Niţă, Paul Papp, Alin Toşca, Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu şi Adi Popa. Ulterior, conducerea clubului s-a înţeles cu Federația Română de Fotbal ca doar patru dintre ei să meargă la lot. A picat însă şi această variantă, iar campioana a propus să vină la naţională trei jucători în prima săptămână şi alţi trei, în a doua săptămână. În cele din urmă, Steaua București nu a mai trimis niciun jucător la acțiunea din Turcia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE