Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Simona Halep S-A ACCIDENTAT și s-a retras de la Brisbane 2016. Reacția româncei

Postat la: 05.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA) s-a retras de la turneul de la Brisbane (Australia), dotat cu premii totale de 885.500 dolari. Constănțeanca a luat această decizie, în urma unei accidentări la piciorul stâng, informează wtatennis.com.

"Am avut probleme la călcâiul lui Ahile în august şi septembrie şi apoi nu am mai simţit nimic, dar deja de câteva săptămâni iar am dureri. Am crezut că sunt pregătită să joc aici, dar nu cred că pot duce un meci până la capăt. Cred că este important să fiu pregătită şi de aceea am nevoie de puţină pauză", a afirmat Halep.

Tot marţi și-a anunțat retragerea de la turneul australian și rusoaica Maria Şarapova. Halep urma să debuteze la Brisbane, miercuri, în turul doi, împotriva sportivei Victoria Azarenka.

Românca speră să fie aptă pentru turneul de la Sydney de săptămâna viitoare: "Sper să pot juca la Syney. Mâine plec acolo. Nu este o accidentare periculoasă, dar este o inflamaţie. Trebuie să mă odihnesc", a mai spus Simona.

Şarapova şi Halep vor fi înlocuite cu Margarita Gasparian şi Ysaline Bonaventure.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE