Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Snooker. Ronnie O'Sullivan și Stuart Bingham dispută azi, primul meci demonstrativ la București

Postat la: 21.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: 147break.com

Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham vor susţine în acest week-end la Bucureşti două meciuri demonstrative de snooker. Întîlnirile vor avea loc sîmbătă, de la ora 19:00, și duminică, de la ora 20:00, toate la Circul Globus din Bucureşti.

Ronnie O'Sullivan (39 de ani), deţinător a cinci titluri mondiale la snooker și campionul mondial en-titre Stuart Bingham (39 de ani) vor juca două meciuri demonstrative în București, la sfârșitul acestei săptămâni. Întâlnirile vor avea loc sâmbătă (ora 19:00) și duminică (ora 20:00, în direct la Sport.ro), ambele la Circul Globus.

Ronnie O'Sullivan este considerat cel mai talentat şi valoros jucător de snooker din toate timpurile. A intrat în circuitul profesionist în 1992, când avea 16 ani, iar un an mai târziu câştiga primul său mare turneu, devenind cel mai tânăr campion al Marii Britanii la snooker. O'Sullivan are în plamnares cinci campionate mondiale, în 2001, 2004, 2008, 2012 şi 2013 El ocupă locul 5 în clasamentul mondial.

Stuart Bingham ocupă locul doi în clasamentul mondial, iar în luna mai a câștigat Campionatul Mondial de Snooker, care a avut loc la Sheffield. În sferturile de finală ale Campionatului Mondial l-a avut adversar pe adversarul său de la Bucureşti, Ronnie O'Sullivan.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE