Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Steaua a negociat cu un fost jucător de la Barcelona și Șahtior

Postat la: 03.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: tenslides.com

Steaua a transferat o echipă întreagă, dar Laurențiu Reghecampf a mai cerut întăriri. Fundașul Chygrynskiy (29 de ani), fost jucător la Barcelona și Șahtior Donețk, a fost ofertat de campioana en-titre a României. A preferat însă să continue în Ucraina, la Dnipro.

"Chygrynskiy? Da! Este adevărat! Am negociat împreună cu soţia lui Reghecampf, atât cu jucătorul, cât şi cu agentul acestuia o eventuală venire la Steaua! Toata lumea ştie cine este Chygrynskiy! Laurenţiu (Reghecampf, n.red.) şi l-a dorit mult! Am muncit mult atât eu, cât şi soţia lui Reghecampf pentru a-l aduce. Din păcate, deşi oferta celor de la Steaua a fost sensibil egală cu cea a celor de la Dnipro, jucătorul a ales să rămână în Ucraina din motive personale. A existat totuşi un moment în care acesta aproape îşi dăduse acordul verbal să vină la Steaua pentru un an şi jumătate! Ar fi fost un real succes!", a declarat pentru ProSport Cristian Sep, unul dintre impresarii implicaţi în tranzacţie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE