Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sydney 2016. Simona Halep vs Karolina Pliskova, în sferturile turneului. Ora și televizarea

Postat la: 12.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: mozaaf.com

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA) va evolua miercuri dimineață, în sferturile de finală ale turneului premier de la Sydney. Constănțeanca o va întâlni pe sportiva cehă Karolina Pliskova (locul 11 WTA şi cap de serie numărul 5), care a învins-o cu scorul de 6-3, 6-0, pe rusoiaca Anastasia Pavliucenkova (locul 28 WTA).

Cele doup sportive s-au mai întâlnit de doup ori, ambele meciuri având loc în 2015. Halep s-a impus de fiecare dată în minimum de seturi: 6-4, 6-4 în optimi la Indian Wells şi 6-4, 7-6(4) în finala de la Dubai.

Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Sydney, după ce a învins-o în această dimineață, pe sportiva franceză Caroline Garcia (locul 34 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-1.

Meciul dintre Simona Halep și Karolina Pliskova, din sferturile de finală ale turneului de la Sydney, este programat miercuri dimineață, nu înainte de ora 07:00, în direct la Digi Sport 2.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE