Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ștefan Radu: "Nu mă întorc la națională! Prefer să mă păstrez pentru echipa de club"

Postat la: 10.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ştefan Radu (29 de ani) nu va reveni la echipa națională de fotbal a României, în ciuda insistențelor conducerii FRF. Fundașul echipei Lazio Roma vrea să se concentreze pe evoluția la echipa italiană.

"Răspunsul e nu! Eram decis încă de când m-au contactat preşedintele Burleanu şi unul dintre adjuncţii săi, nu-mi amintesc numele său. Am zis că mă mai gândesc, dar în sinea mea eram decis. Burleanu a venit în Italia, nu special pentru mine, a vorbit şi cu Lobonţ, cred că şi cu Tătăruşanu. A încercat să mă convingă, dar n-a reuşit.

Mă apropii de 30 de ani, aşa că prefer să mă păstrez pentru echipa de club. Nu mai pot să mă împart, pentru că nu rezist pe două fronturi. Nu uitaţi că Serie A e o competiţie extrem de solicitantă. Te stoarce ca pe o lămâie, te epuizează", a declarat Ştefan Radu, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

"Sunt de acord că Euro e o ocazie cu care nu mă mai întâlnesc. Sincer însă, nu-mi pare rău şi le voi ţine pumnii strânşi băieţilor în Franţa. Voi fi suporterul lor. Cred că se pot califica din grupă.

Nu schimbam eu faţa echipei, că nu-s vreun Hagi, vreun Gică Popescu ori vreun Dan Petrescu. Dacă nu se va reface Raţ, postul de fundaş stânga va fi acoperit fără probleme de puştiul ăla de la Craiova, Vătăjelu. L-am urmărit în câteva rânduri. E înfipt pe picioare, vânos. Îmi place în mod deosebit", a mai spus fostul dinamovist.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE