Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tenismenul Roger Federer s-a operat la genunchi! Ce turnee va rata

Postat la: 03.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: atpworldtour.com

Jucătorul elvețian de tenis Roger Federer (locul 3 ATP) a fost supus unei operații la un genunchi, la o cliniciă din țara natală, din cauza unei rupturi de menisc, informează agenția Reuters, citată de Agerpres.

Federer s-a accidentat la o zi după eliminarea sa în semifinalele Openului Australiei, săptămâna trecută. Jucătorul din Țara Cantoanelor va rata, astfel, turneele ATP de la Rotterdam (8-21 februarie) și Dubai (22-27 februarie).

"Sunt foarte dezamăgit că nu voi fi prezent la Rotterdam și Dubai, două dintre turneele mele favorite din ATP World Tour", a precizat Federer, deținătorul titlului la Dubai.
"Medicii m-au asigurat că operația a fost un succes și, cu o recuperare adecvată, vor fi capabil să revină în circuit cât mai curând", a adăugat actualul număr 3 mondial, care a câștigat de două ori turneul de la Rotterdam, având în prezent 88 de titluri ATP în palmares.

El va reveni pe teren peste circa o lună și jumătate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE