Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tmo Gebhart a lăudat-o pe Steaua în presa din Germania: "Mă simt ca la Bayern Munchen"

Postat la: 04.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mijlocașul Timo Gebhart, unul dintre jucătorii transferați de Steaua în pauza de iarnă, are doar cuvinte de laudă despre campioana en-titre a României. Fotbalistul s-a arătat impresionat de condiţiile găsite la noua sa echipă.

"Mă bucur că am ajuns la Steaua. Antrenorul m-a dorit foarte mult și asta m-a convins să vin la Steaua. Obiectivul este să cucerim campionatul și să jucăm în Champions League. La Steaua mă simt ca la Bayern Munchen. Echipa vrea să fie cât mai sus în clasament și să domine. Eu am avut de suferit după ce nu am mai jucat la prima echipă de la Nurnberg, dar am trecut peste. Nu voi mai fi Bad Boy. Mă transform în Good Boy", a declarat Gebhart în presa din țara natală.

"Timo Martin Gebhart s-a nascut pe 12 aprilie 1989, la Memmingen, care a inceput fotbalul profesionist la centrul de copii si juniori din orasul de bastina. A fost transferat, in 2004, de catre TSV 1860 Munchen, club la care a activat, la toate categoriile de varsta, inclusiv la echipa mare, pana in 2009, cand a fost transferat de VfB Stuttgart. Dupa trei ani petrecuti la echipa svaba, a fost cumparat de 1.FC Nuremberg, formatie de care s-a despartit recent. A adunat, de-a lungul carierei, 100 de partide, 6 goluri si 10 assist-uri in Bundesliga, 43 de meciuri, 6 goluri si 6 assist-uri in a doua liga germana, 9 meciuri, un gol si doua assist-uri in UEFA Champions League, dar si 8 partide, 5 goluri si 2 assist-uri in UEFA Europa League. La nivel de echipa nationala, Timo se poate lauda cu castigarea Campionatului Mondial U19 in 2008 cu nationala Germaniei, pentru care a evoluat la toate categoriile de varsta, cu exceptia selectionatei de seniori", e prezentarea făcută pe steauafc.com.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE