Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Trei handbaliste ale României, nominalizate pentru jucătoarea anului

Postat la: 19.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit Handball-planet.com, trei handbaliste din Romania au fost nominalizate la diferite categorii ale premiului de "jucatoarea anului 2015" ca urmare a performantelor realizate la Campionatul Mondial din Danemarca dar si la echipele de club.

Cea mai buna handbalista a noastra, Cristina Neagu, a fost nominalizata la categoria "inter stanga", de catre site-ul Handball-planet.com, care prezinta 8 categorii diferite unde cate 4 jucatoare pot fi votate pentru a fi desemnata cea mai buna pe postul sau. Cristina Neagu, de la formatia muntenegreana Buducnost Podgorica se lupta cu Estavana Polman, din Olanda, Andrea Penezic, din Croatia, si Karolina Kudlacz Gloc, din Polonia.

De asemenea, Oana Manea a fost nominalizata la categoria "cel mai bun pivot", alaturi de norvegianca Heidi Loke, sarboaica Dragana Cvijic si daneza Mette Gravholt. Nu in ultimul rand, portarul Paula Ungureanu, care a facut un turneu final excelent, se lupta pentru aceasta categorie cu Clara Woltering, din Germania, Katrin Lunde, din Danemarca, si Amandine Leynaud, din Franta.

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a ratat calificarea in finala Campionatului Mondial din Danemarca, dupa ce a fost invinsa de Norvegia, scor 35-33, la capatul prelungirilor. "Tricolorele" au facut un nou meci magnific, insa au ratat victoria in timpul regulamentar cu zece secunde inainte de final, cand Ardean Elisei nu a reusit sa inscrie pe contraatac. Fetele noastre vor disputa insa finala mica a turneului, duminica de la ora 15:45, cu Polonia.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE