Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Șumudică: "Plecarea lui Enache nu e nici un minus pentru Astra. Îi urez succes la FCSB"

Postat la: 20.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Astra a dispus vineri seară de FC Botoșani, în deplasare, cu scorul de 1-0. Giurgiuvenii au acumulat 50 de puncte și vor încheia sezonul regulat pe primul loc. La finalul meciului din etapa a 25-a a Ligii I, antrenorul Marius Șumudică s-a dezlănțuit.

"Unde-i șampania? Am câștigat pe un teren foarte greu, unde puține echipe câștigă. Am luat un punct jumătate, e ca la șah. Dedic victoria lui Budescu și patronului Niculae, îi promit că echipa va ajunge acolo unde vrea el, în Liga Campionilor. Dacă se juca sezon regulat, 99% eram campioni. Nu mai eu am norocul ăsta să mai jucăm un campionat, ca să-i facem fericiți pe alții", a declarat Șumudică la Look TV.

"Plecarea lui Enache nu e niciun minus pentru Astra. Să ştie toţi steliştii: el a ajuns la FCSB doar pentru că i-am permis eu. Eu nu am de ce să îmi dau demisia, dacă eu nu voiam, Enache nu ajungea la Steaua. Am înțeles că se interesează acum de Lung Jr. Dacă el pleacă la FCSB, îmi dau demisia! Orice jocuri de culise se vor face în play-off, nu mă interesează. Astra e cea mai bună echipă din România!", a conchis Marius Ninel Șumudică.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE