Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












US OPEN 2015. Ce a declarat Simona Halep după victoria alături de Horia Tecău: A fost o bucurie pentru mine... VIDEO

Postat la: 04.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep și Horia Tecău au disputat, vineri dimineața primul lor meci împreună la un turneu de Mare Şlam. Cei doi s-au impus foarte ușor în fața perechii formate din spaniolii Arantxa Parra Santonja și David Marero scor 6-1, 6-2 după mai puțin de o oră de joc.

Simona s-a descurcat foarte bine alături de Tecău, mult mai experimentat în meciurile de dublu și a servit impecabil în timp de Horia a făcut ceea ce știe el cel mai bine, a câștigat punct după punct.

La finalul meciului Simona a dat un interviu pentru televiziunea română din New York și a comentat meciul de dublu mixt dar și cel de la simplu din prima parte a zilei.

"A fost o zi foarte bună pentru mine, în primul rând că am câștigat la simplu în două seturi, am făcut un meci solid și la Simplu și la dublu mixt. A fost o bucurie foarte mare pentru mine să joc pentru prima dată la mixt cu așa partener, prietenul meu, Horia. Ne cunoaștem de ani de zile.

Sper să fi ajutat destul de mult cât să câștigăm acest meci și sper ca și el să se fi simțit la fel de bine ca și mine.

Orice meci oficial mă ajută pentru cariera mea. și cum am spus sunt relaxată și la simplu, acum mă simt mult mai bine mental, dar bineînțeles la dublu am fost mult mai relaxată și m-am bucurat de jocul în sine.

Am lucrat foarte mult cu antrenorul meu la acest aspect. știu că nu sunt foarte constantă la acest aspect, dar am început să progresez și să-l dau mult mai bine. O să lucrez în continuare și sper să-l fac și mai puternic", a declarat Simona Halep pentru Romanian Television New York.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE