Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Coşmar pentru o stewardesă româncă, într-un avion spre Dubai: Te voi urmări şi te voi omorî!

Postat la: 03.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O stewardesa romanca a povestit in fata instantei cosmarul pe care l-a trait intr-un avion care zbura pe ruta Madrid-Dubai, din cauza unui pasager beat care a amenintat-o, a agresat-o si a spus ca va arunca aeronava in aer.

Pasagerul, un arab de 27 de ani, a fost audiat, miercuri, la Curtea Penala din Dubai, pentru incidentul care a avut loc pe 1 iunie, relateaza The Gulf Today. Stewardesa si-a amintit ca de la intrarea in avion i s-a parut ca ceva este in neregula cu barbatul. A intrebat daca poate fuma. I s-a spus ca nu. A replicat ca stia deja, pentru ca a fost pilot. I-a spus sa ia loc si a avertizat echipajul cu privire la el. Dupa cateva ore de zbor, a inceput sa zbiere dupa ea. Un alt membru al echipajului l-a intrebat ce voia, dar barbatul a tipat: "Taci din gura, nu e treaba ta!"

Barbatul a mai spart diverse obiecte de plastic din avion, apoi a luat doua cutii de alcool si a inceput sa bea din ele. S-a intors la locul lui si a inceput sa strige ca scaunul nu se inclina in spate destul. "El s-a ridicat. Mi-am amintit ca luminile centurii de siguranta erau aprinse, astfel incat trebuia sa ramana asezat. El a insistat ca trebuie sa mearga la toaleta. A lovit usa. O femeie a iesit de teama ... A intrat, a iesit si a furat alte doua cutii de alcool pe care le-a baut in timp ce alerga prin avion", a relatat insotitoarea de bord.

"L-am avertizat din nou. El si-a scos pantofii sa-i arunce, dar l-am oprit. Atunci m-a lovit in piept si m-a aruncat la pamant, i-am rasucit imediat mana. Un calator m-a ajutat sa-i pun catuse", este povestea terifianta a incidentului. Dupa ce a fost legat pe scaun, barbatul a amenintat-o pe stewardesa: "Te voi urmari si te voi omori. Stiu unde stai".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE