Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dacian Cioloș face azi o vizită de binecuvântare la Ministerul Transporturilor

Postat la: 05.02.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Dacian Ciolos va merge astazi, in jurul orelor 14.00, intr-o vizita de lucru la Ministerul Transporturilor condus de catre omul lui Vasile Blaga si al PDL, Dan Costescu. Practic, Ciolos are ocazia sa vada dezastrul de la acest minister dar si structura extrem de stufoasa, adica doar vreo cinci secretari de stat care se pierd in timpul zile printre armata de consilieri si secretare.

Totodata, premierul are ocazia sa vada managementul catastrofal de la Tarom, CFR Marfa, CFR Calatori, CFR SA, AFER, ISCTR, CNADR, Metrorex sau Portul Constanta. In schimb, il poate intreba pe ministrul Dan Costescu cum a reusit sa piarda miliardele de euro din bani europeni pentru modernizarea infrastructurii feroviare cu ajutorul secretarului de stat Marcel Bolos, cel care recomanda subalternilor cand era la AM POS Transporturi exterminarea psihica a unei directoare. De asemenea, primul ministru poate constata cum activitatea Mnisterului Transporturilor este blocata de aranjamentele penale si incompetenta directoarei juridice, Anisoara Cornila, fosta vanzatoare si gestionara intr-un duty -free din Vama Giurgiu.

Poate totusi pe Dacian Ciolos il va roade curiozitatea si va afla cat de multe persoane sunt detasate in sediul central al Ministerului Transporturilor de la cele 19 entitatii aflate sub patronajul acestei institutii mamut. Daca cei detasati s-ar strange in curtea ministerului, cu siguranta premierul n-ar avea pe unde sa intre in Palatul CFR decat poate cu elicopterul de pe acoperis. In schimb, o sa fie placut surpins ca va fi intampinat de o armata de secretare si consilieri care n-au nicio treaba cu activitatea de la Ministerul Transporturilor, dar care beneficiaza de doua salarii, cazare gratuita, masina de serviciu, si, in plus, isi mai rotunjesc veniturile din catre doua-sau trei CA sau AGA.

Dar, mai mult ca sigur Ciolos va veni la Ministerul Transporturilor si ca-l binecuvanteze pe protejatul sau pus chiar de el pe postul de secretar de stat, preotul Marcel Bolos cercetat de ANI in vreo trei dosare, dar totodata si cel care a facut tandari masterplanul de transport si AM POS Transporturi. Despre ministrul Dan Costescu, numai de bine, ca oricum el este nevinovat, vina o poarta premierul ca l-a pus pe aceasta functie, pentru ca Ministerul Transporturilor este o palarie prea mare pentru el si faptul ca a fost pus inainte in fruntea CFR SA era deja prea mult, pentru ca oricum pentru Costescu, Ministerul Transporturilor inseamna doar o statie de alimentare intr-o cursa de motociclete.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE