Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












După ce a fost audiat 10 ore, Gheorghe Nichita a fost adus, marți, din nou la DNA

Postat la: 19.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gheorghe Nichita, primarul din iași a ajuns, marți dimineața, din nou la sediul DNA din București pentru a fi audiat. Peste a doua zi de audieri după ce, luni a stat cu procurorii anticorupție timp de zece ore.

Nichita, aflat în arest la domiciliu pentru abuz în serviciu, în dosarul în care este acuzat că a folosit Poliția Locală din iași în interes personal și i-a pus pe polițiști să o investigheze pe Adina Samson, iubita sa, are parte de audieri record la DNA.

Zece ore a stat, luni, edilul din Iași în sediul DNA, dar se pare că procurorii încă mai au nelămuriri și mai vor să afle lucruri de la acest, astfel că marți dimineața a fost chemat din nou la parchet.

Gheorghe Nichita se află în arest la domiciliu, fiind acuzat de DNA de instigare la folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în formă continuată (cinci acte materiale), instigare la abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, instigare la acces ilegal la un sistem informatic şi instigare la operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE