Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Facebook lansează propria platformă de jocuri

Postat la: 02.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Facebook vrea să atragă și mai mulți utilizatori prin platforma de jocuri pe care o lansează. Cu toate că a mai avut o tentativă de acest gen prin 2009-2010, pe vremea când un val mare de utilizatori deveniseră pasionați de Farmville, unul dintre cele mai cunoscute jocuri de atunci, Facebook este hotărât acum să-și lanseze propria platformă de jocuri.

Gameroom este platforma de jocuri a rețelei Facebook, accesibilă pentru PC și disponibilă pe Windows 7 sau versiuni mai noi ale sistemului de operare Microsoft. Jocurile incluse pe Gameroom sunt adresate atât adulților, cât și copiilor, iar scopul principal al celor de la Facebook este să cuprindă în această platformă toate tipurile de jocuri, astfel încât să atragă atenția unui public cât mai larg.

Gameroom va intra în concurență cu Steam, cea mai mare platformă de jocuri, cu peste 125 de milioane de utilizatori activi, sau cu Windows Store, magazinul de aplicații și jocuri deținut Microsoft.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE