Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incendiu pe aeroportul Fiumicino din Roma. Nu se aterizează și nu se decolează până joi după-amiază

Postat la: 07.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nici un avion nu va decola și nu va ateriza pe aeroportul Fiumicino din Roma până joi după-amiază din cauza unui incendiu puternic izbucnit la terminal 3. Din fericire nu era nimeni în terminal și nu au fost înregistrate victime, doar câțiva angajați au fost intoxicați cu fum.


Societatea aeroporturilor Roma Adr a decis închiderea aeroportului Fiumicino cel puțin până joi după-amiaza.

Incendiul a izbucnit joi dimineața în jurul orei 06.00, iar într-o oră a fost stins de pompierii care au intervenit. Cauzele incendiului şi locul exact de unde a pornit erau încă necunoscute, dar directorul aviaţiei civile italiene Alessio Quaranta, intervievat de postul Rainews, a evocat posibilitatea ca focul să fi pornit din zona bagajelor, anunță presa internațională.

Alitalia şi-a anulat toate cursele - atât la plecare, cât şi la sosire - de pe Fiumicino prevăzute joi până la ora locală 14.00 (15.00, ora României), cu excepţia sosirii unor zboruri intercontinentale, potrivit unui comunicat al companiei aeriene naţionale.

Alitalia precizează că întreaga sa reţea urmează să fie afectată joi de întârzieri şi anulări de zboruri din cauza acestui incendiu, potrivit aceleiaşi surse.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE