Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Învățător din Giurgiu, acuzat de pedofilie: Sechestra copii și îi abuza sexual

Postat la: 15.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un învăţător de la o școală din giurgiu a fost arestat preventiv după ce procurorii au adunat probe potrivit cărora acesta ar fi întreținut relații sexuale cu mai mulți elevi. Bărbatul înregistra partide de sex și apoi îi obliga pe elevi să le vizioneze.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost reținut și mai apoi judecătorii au admis arestarea preventivă a acestuia după ce procurorii au efectuat o serie de percheziții la locuința acestuia și au descoperit materiale pornografice cu copii care aveau vârste între 6 și 11 ani.

Mai mult, învăţătorul ar fi sechestrat în repetate rânduri copii pe care îi ținea în locuința sa, aceştia fiind abuzați sexual în repetate rânduri.
În perioada 2011 - 2015, bărbatul, care este din din localitatea Singureni, ar fi convins mai mulţi minori proveniţi din familii sărace să facă sex cu el şi să se lase fotografiaţi în poziţii indecente. În urma percheziţiei făcute la locuinţa învăţătorului, au fost ridicate un laptop, CD-uri şi un aparat foto, în care au fost găsite fotografii cu victimele. 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE