Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Metrorex a solicitat suspendarea atribuirii licitatiei garniturilor de tren pana la finalizarea cercetarilor

Postat la: 01.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

COMUNICAT DE PRESĂ. Referitor la unele afirmaţii apărute în presă cu privire la procedura de achizitie publica a 51 de trenuri de metrou considerăm necesare câteva clarificări.

Subliniem faptul că Metrorex a fost cea care a solicitat suspendarea procedurii de atribuire până la finalizarea cercetărilor, iar Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins cererea de suspendare a procedurii prin Decizia nr. 75s/C6/352, 357/24.04.2015 cu privire la procedura de achizitie a 51 de trenuri de metrou.

Suspendarea soluţionării contestaţiilor depuse de către S.C. Alstom S.A şi de către S.C. Astra Vagoane S.A., în contradictoriu cu S.C. Metrorex S.A. a fost hotărâtă tot de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor - prin aceeaşi Decizie, până când autorităţile statului vor pronunţa o hotărâre definitivă în cercetarea ce se află în derulare.

Metrorex nu poate să comenteze procedura judiciară aflată în derulare. Se aşteaptă finalizarea cercetărilor în acest caz şi încheierea procesului de soluţionare a contestaţiilor legate de procedura de achiziţie publică.

ing. Cătălin HOMOR

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE