Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Milionarul Mihail Lupu a fost găsit la o mănăstire din Neamț. Nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat cu acesta

Postat la: 30.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihail Lupu, un important membru al PNL Bacău, fost candidat la Primăria Buhuși din partea PDL, și consilier local al PNL, om de afaceri cu foarte mulți bani, a fost dat dispărut de familia sa în urmă cu două săptămâni. De atunci, poliția a încercat să-l găsească, până au dat de el la o mănăstire din județul Neamț.

Mihail Lupu era un personaj important în județul Bacău având activităţi atât în plan politic cât și mai multe afaceri care i-au adus statutul de milionar. În urmă cu două săptămâni acesta s-a întâlnit cu un partener al său de afaceri, i-a cedat acestuia benevol acțiunile pe care le deținea în companie și mașina personală, după care nu a mai auzit nimeni de el.

Sâmbătă, autoritățile băcăuane au anunțat că l-au găsit pe bărbatul de 40 de ani la o mănăstire. "În urma investigațiilor desfășurate în baza sesizării, la data de 29 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul IPJ Bacău l-au găsit pe bărbatul în cauză la o mănăstire din județul Neamț. Acesta declarat că nu a fost victima niciunei infracțiuni", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bacău.

Mihail Lupu a dispărut subit după ce, pe 15 mai, a avut o întâlnire de afaceri cu încă un acţionar şi cu un investitor, Mirel Aconstantinesei, căruia i-ar fi întocmit un act de mână că este dispus să cedeze cele 60 la sută din acţiunile pe care le deţine la firma Viva Feed din localitate.

Lupu era asociat, cu o detinere de 60 la suta, respectiv 50 la suta, la doua firme, Viva Feed SRL din Buhusi, profilata pe fabricarea de furaje, si respectiv „Ferma 1 Bivolari" - Tg. Frumos, din domeniul cresterii pasarilor. Din echipa de asociati mai facea parte si Naghy Mihaly, cu o detinere de 30 la suta, respectiv 50 la suta din partile sociale ale celor doua firme.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE