Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sprijin american şi britanic pentru ANI

Postat la: 22.05.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vicepreședintele Agenției Naționale de Integritate, Bogdan Stan a avut, ieri, o întrevedere cu însărcinatul cu afaceri ad interim al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, Dean Thompson, și cu șeful adjunct de misiune în cadrul Ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România, Adam Sambrook.

In cadrul întâlnirii, au fost abordate mai multe aspecte de interes referitoare la rezultatele Agenției Naționale de Integritate în ceea ce privește gestionarea sistemului declarațiilor de avere și de interese, dar și sancționarea incidentelor de integritate. De asemenea, discuțiile au vizat și cele mai recente propuneri de modificare a cadrului legislativ care normează activitatea de evaluare desfășurată de inspectorii de integritate, precum și activitatea instituției în ceea ce privește parcursul cazurilor constatate de A.N.I. și înaintate instituțiilor competente.

Un accent special a fost pus pe sistemul de prevenire a conflictelor de interese în procedurile de achiziții publice și asupra calendarului de adoptare a proiectului legislativ aferent. La finalul întrevederii, oficialii celor două ambasade și-au manifestat sprijinul față de eforturile Agenției Naționale de Integritate în ceea ce privește îndeplinirea obiectivelor în contextul Mecanismului de Cooperare și Verificare și al luptei împotriva corupției.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE