Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tomnița Michaela Florescu, noul viceprimar al Capitalei

Postat la: 12.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consilierii generali ai Capitalei au votat în ședința de consiliu de joi noul viceprimar al Bucureștiului după ce demisia lui Tudor "Tudy" Ionescu din urmă cu o lună. În funcție a fost aleasă Tomnița Michaela Florescu din partea ALDE.

Consilierii general din partea PNL și USB au refuzat să participe la votul de învestitură, astfel că Florescu a fost aleasă cu 28 de voturi pentru și o singură abținere. După anunțarea votului, Tomnița FLorescu s-a declarat "onorată și foarte responsabilă" de învestirea în funcția de viceprimar, dar a spus că e deranjată de lipsa de la vot al celor din PNL și USB.

"Am însă o oarecare nelămurire. Și anume, mi s-a cerut un CV, pe care l-am trimis tuturor. Ce să înțeleg? Că în clipa în care nu au votat mi-au redus cariera și viața profesională la zero? Mulțumesc. Nu am înțeles de ce nu ați votat. Și v-o spun cu toată amiciția. Eu, în continuare, sper să fim o echipă, pentru că bănuiesc că toți avem bune intenții", a precizat ea. Trebuie precizat ca Tomnița Michaela Florescu este o apropiata a lui Calin Popescu Tariceanu si este de profesie arhitect.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE